Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики 29 разів обстріляли позиції ЗСУ у понеділок

Понеділок, 11 квітня 2016, 19:20

Проросійські бойовики 29 разів обстріляли позиції Збройних сил України у понеділок.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Кількість обстрілів українських позицій уздовж лінії фронту залишається на рівні вчорашнього дня. (…) Проте інтенсивність ворожого вогню порівняно з попереднім періодом значно зменшилась", - сказано у повідомленні.

Зокрема, з мінометів калібру 120-мм бойовики завдали вогневого удару по захисниках Авдіївки, з цієї ж зброї калібру 82-мм відбулось два обстріли поблизу українських підрозділів у Пісках. 

"Використовуючи гранатомети, кулемети, стрілецьку зброю та снайперів бойовики неодноразово стріляли по опорних пунктах українських воїнів у напрямку Станиці Луганської, Невельського, Опитного, Гнутового, шахти Бутівки, Зайцевого та Мар’їнки", - зазначили у прес-центрі АТО.

А в районі Новотроїцького, згідно з інформацією, бойовики вели вогонь у бік позицій ЗСУ, здійснивши 35 пострілів із озброєння бойових машин піхоти.

"На найбільш загрозливих напрямках оборони військовослужбовці Збройних Сил України декілька разів відкривали вогонь у відповідь по російським найманцям", - сказано у повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: