Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ГУР: на маріупольському напрямку можуть активізуватися диверсанти

Четвер, 14 квітня 2016, 13:48

Розвідка Міністерства оборони не виключає, що російські окупаційні війська посилять диверсійно-розвідувальну діяльність на маріупольському напрямку.

Про це повідомляє в четвер прес-служба ГУР.

ГУР підтверджує перекидання до Новоазовська підрозділу 45 окремої бригади спеціального призначення (Кубінка, Московська обл.) Повітрянодесантних військ ЗС РФ. У зв’язку з чим очікується активізація диверсійно-розвідувальної діяльності російських окупаційних військ на Маріупольському напрямку.

"Підрозділ очолює безпосередньо командир бригади, полковник ЗС РФ Паньков Вадим Іванович, 1968 р.н., уродженець міста Гомель, що мешкає в Московській області", - сказано в повідомленні.

Встановлено чергові втрати особового складу розвідувальних підрозділів 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, що здійснюють диверсійно-розвідувальні акції у районі населеного пункту Авдіївка", - також йдеться у повідомленні.

За даними розвідки, 12-13 квітня 2016 року загинув один та отримали поранення три російські військовослужбовці 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка), 3 (Горлівка) та 100 (Донецьк) окремих мотострілецьких бригад.

"З’ясовано персональні дані одного з важкопоранених 2 мотострілецького батальйону 100 омсбр – Зайцев Олександр Сергійович, 12.11.1989 р.н. Протягом останнього місяця санітарні втрати 11 омсп склали 94 поранених різного ступеню важкості", - також йдеться в повідомленні.

Розвідники також зафіксували чергові факти прибуття з території Росії особового складу, озброєння і військової техніки, боєприпасів і пально-мастильних матеріалів для потреб бойовиків.

Крім того, за даними ГУР, виявлено проведення рекогносцировки місцевості вздовж берегу річки Сіверський Донець на ділянці Слов’яносербськ – Раївка розвідувальним підрозділом 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК ЗС РФ з метою виявлення місць, придатних для налагодження понтонних переправ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування