Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Києві затримали чоловіка, який "мінував" залізничний вокзал

Субота, 16 квітня 2016, 15:31

У Києві затримано зловмисника, через повідомлення якого про псевдомінування залізничного вокзалу було евакуйовано понад 4 тис. осіб.

Про це 16 квітня повідомили  в управлінні Нацполіції у м.Києві.

"Псевдомінером виявився 30-річний уродженець Полтавської області, без постійного місця проживання, який у стані алкогольного сп’яніння  вирішив "пожартувати". Речові докази вказують на його причетність, зокрема дзвінок про замінування він зробив із власного мобільного телефону. Тепер йому загрожує до 6 років ув’язнення", - заявили у НП.

Анонімне повідомлення про начебто мінування вокзалу надійшло о 19:35 15 квітня. 

"Невідомий пояснив, що має намір підірвати залізничний вокзал. О 19:40 відповідні служби почали проводити евакуацію. До перевірки інформації про замінування задіяли близько 70 правоохоронців, працівників вибухотехнічної та кінологічної служб. Під час перевірки приміщень та прилеглої території вибухових пристроїв та небезпечних речовин не знайшли", - повідомили у поліції.

О 21:20 роботу вокзального комплексу було повністю відновлено, графік руху потягів не порушувався.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 - "Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності" КК України. Триває досудове розслідування.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...