Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пєскову "дісталося" від Путіна за помилку на прямій лінії

Понеділок, 18 квітня 2016, 09:03

Президент Росії Володимир Путін розкритикував свого прес-секретаря Дмитра Пєскова за помилку при підготовці до "прямої лінії".

Про це Пєсков розповів в ефірі телеканалу "Росія 1", повідомляє "Новая газета"

На запитання, чи було покарання за невірну інформацію про зв'язок німецького видання Sueddeutsche Zeitung з американським банком Goldman Sachs, Пєсков відповів: "Дісталося".

"Я б не побажав нікому бути критикованим президентом", - додав він.

Раніше речник президента РФ вибачився за слова Путіна про власників німецької газети Süddeutsche Zeitung, яка поширила "панамські документи".

"Це, радше, наша помилка, радше, моя помилка, тих, хто готував про це довідкові папери. Там справді була неперевірена інформація, зайвий раз не перевірили і надали її президенту в частині власників Süddeutsche Zeitung", - сказав Пєсков.

14 квітня під час "прямої лінії" Путін, відповідаючи на запитання про "панамські документи", заявив, що скандал з офшорами має замовлений характер. Він натякнув, що можливим замовником публікацій могла стати фінансова корпорація Goldman Sachs, до складу якої, як зазначив президент РФ, входить Süddeutsche Zeitung. 

Пізніше керуючий директор німецької газети Cтефан Хілшер спростував заяву президента Росії, наголосивши, що Süddeutsche Zeitung є 100%-м дочірнім підприємством групи Süddeutscher Verlag, 81,25% якої належить холдингу Südwestdeutschen Medienholding (SWMH), а 18,75% – родині засновників газети. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування