Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Росії українця Литвинова засудили до 8,5 років колонії

Середа, 20 квітня 2016, 13:45
В Росії українця Литвинова засудили до 8,5 років колонії

У Росії винесли вирок проти ще одного громадянина України - Сергія Литвинова. Тарасівський районний суд Ростовської області визнав його винним у справі про розбій в Луганській області та засудив до 8,5 років колонії суворого режиму.

Про це повідомляє Интерфакс-Юг.

"Суд засудив Сергія Литвинова до 8 років і 6 місяців колонії суворого режиму", - сказала прес-секретар суду Наталія Панічкіна.

За її словами, на етапі дебатів сторін держобвинувачення просило призначити Литвинову покарання у вигляді 9 років позбавлення волі в колонії суворого режиму.

Російське слідство стверджує, що влітку 2014 року в одному з населених пунктів Станично-Луганського району Луганської області України Литвинов за попередньою змовою з двома представниками силових структур України, які проводять антитерористичну операцію, вчинив розбійний напад з автоматом Калашникова на громадянина РФ. За версією слідства, вони викрали два автомобілі та заподіяли потерпілому тілесні ушкодження.

Раніше Росія звинуватила Литвинова в каральних операціях у складі батальйону "Дніпро-1" проти мирних жителів Донбасу - масових убивствах і згвалтуваннях. Проте це звинувачення російського слідства розвалилася і його зняли.

У батальйоні "Дніпро-1" заявили, що у них ніколи не було такого бійця.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування