Молодь німецьких популістів уклала союз з "Молодою гвардією" Путіна

Неділя, 24 квітня 2016, 02:09

Молодіжна організація німецької правопопулістської партії "Альтернатива для Німеччини" (АдН) "Молода альтернатива" уклала союз із "Молодою гвардією Єдиної Росії".

Про це з посиланням на німецьке видання Der Spiegel, повідомляє DW.com.

За даними видання, керівництво правих популістів, що серед іншого відомі активною антимігрантською риторикою, вітає такий крок свого молодіжного крила і не вбачає у цьому жодної проблеми.

Між тим посол України в Німеччині Андрій Мельник направив до німецького МЗС ноту протесту у зв'язку з візитом до анексованого Росією Криму голови молодіжного крила АдН Маркуса Фронмаєра та євродепутата від партії Маркуса Претцелля.

"Нелегальний візит до Криму - це не дрібне порушення, а серйозний злочин", - сказав український посол в інтерв'ю Der Spiegel. За його словами, федеральному уряду Німеччини слід "вжити усіх необхідних кроків, щоб у майбутньому не допустити такого порушення українських законів", наводить видання слова українського посла.

Як повідомлялося раніше, ультраправа французька партія "Національний фронт" отримала від російського банку "Перший чесько-російський банк", який пов'язаний з Кремлем, 40 млн євро і планує взяти у Росії іще один кредит на 27 млн євро для фінансування кампанії до президентських виборів, які відбудуться навесні 2017 року.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування