Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

На Великдень і травневі кордон охоронятимуть у посиленому режимі

Неділя, 24 квітня 2016, 16:56

Під час Пасхальних та травневих свят Держприкордонслужба України посилить заходи безпеки на державному кордоні та в контрольованих прикордонних районах.

Про це 24 квітня повідомили у ДПСУ.

"Основна мета посилених заходіх безпеки - недопущення проникнення під виглядом мирних громадян терористів, диверсантів та провокаторів, а також провозу зброї, засобів терору та інших заборонених предметів через державний кордон", - зазначили у Держприкордонслужбі.

Для забезпечення безпеки прикордонники здійснюватимуть ретельну перевірку документів осіб та транспортних засобів, які перебуватимуть поблизу державного кордону.

Також прикордонники перевірять готовність корабельно-катерного складу до дій у разі ускладнення обстановки, а також здійснюватимуть заходи з метою контролю та перевірки за виходом морських та річкових суден.

"У період святкових днів прикордонники забезпечуватимуть цілодобове чергування ситуативних груп для реагування у випадку зміни обстановки та з метою локалізації конфліктних ситуацій у пунктах пропуску та на державному кордоні", - йдеться у повідомленні.

У прикордонних підрозділах, які задіяні у АТО в Луганській та Донецькій областях, проведуть додаткові практичні заняття щодо протидії терористичній діяльності бойовиків та готовності до відбиття у разі раптових нападів.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування