У Саакашвілі показали ролик про майбутню дорогу Одеса-Рені

Понеділок, 25 квітня 2016, 17:58

Одеська облдержадміністрація у п'ятницю опублікувала п'ятихвилинний ролик про майбутнє будівництво траси міжнародного значення Одеса-Рені.

Ролик в деталях показує будівництво різних ділянок дороги, мостового переходу через Білгород-Дністровський лиман та інтеграцію маршруту із поромною переправою Орловка (Україна) – Ісакча (Румунія).

Даний маршрут є частиною європейського автомобільного маршруту Е-87 Одеса-Анталія, Чорноморської кільцевої дороги та є продовженням транс’європейської транспортної мережі TEN-T.

У повідомленні вказується, що ця дорога напрямку на Бухарест повинна обслуговувати 10 тисяч транспортних засобів на добу. Загальна протяжність дороги складатиме 261 км, в тому числі мостового переходу через Білгород-Дністровський лиман – 5,7 км.

Розробники очікують, що цей презентаційний матеріал може бути використаний під час інвестиційних форумів для пошуку потенційних інвесторів, концесіонерів та операторів нової дороги. На думку розробників проекту лібералізація візового режиму України з ЄС наряду з будівництвом поромного комплексу "Орловка" сприятимуть нарощенню інтенсивності руху, тим самим підвищуючи інвестиційну привабливість цього інвестиційного проекту.

Очікується, що будівельні роботи розпочнуться у травні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News