АТО: 40 обстрілів, бойовики скидали вибухові пристрої з безпілотника

Субота, 30 квітня 2016, 07:27

Впродовж минулої доби ситуація в зоні проведення АТО ускладнилась, проросійські бойовики 40 разів обстрілювали позиції сил АТО, а в районі Лозуватського безпілотник терористів скидав вибухові пристрої.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Найбільше обстрілів було в районі Мар’їнки. Там незаконні збройні формування майже півтора десятки разів відкривали вогонь по опорних пунктах ЗСУ з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Також зі сторони тимчасово окупованого Донецька та його передмістя бойовики інтенсивно обстрілювали опорні пункти сил АТО на підступах до Авдіївки, Красногорівки та Невельського. Там вони застосовували стрілецьке озброєння, гранатомети, а також міномети калібрів 82 мм та 120 мм.

З околиць окупованої Горлівки проросійські бандформування вели вогонь з 82-мм мінометів по позиціях ЗСУ у Зайцевому. 

На Маріупольському напрямку бойовики обстріляли опорні пункти сил АТО в районі Лебединського з 120-мм мінометів, біля Талаківки – з мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї.

Пізно ввечері, 29 квітня, були зафіксовані прольоти двох БПЛА противника. Один з них – повітряний диверсант. Декілька разів пролітаючи над позиціями українських військ в районі Лозуватського, безпілотник скидав вибухові пристрої. 

З початку доби бандформування вже тричі обстрілювали з гранатометів та стрілецької зброї українські опорні пункти в районі Авдіївки та Мар’їнки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування