Кабмін виділив Міноборони нерухомість в Одесі для штабу ВМС

Середа, 6 квітня 2016, 15:51

Кабінет міністрів передав Міністерству оборони дві будівлі в Одесі для будівництва військово-морської бази та розміщення штабу Військово-морських сил.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду в середу, передає "Інтерфакс-Україна".

"Немає заперечень", - сказав прем'єр-міністр Арсеній Яценюк під час засідання уряду у відповідь на ініціативу міністра оборони Степана Полторака.

У своїй доповіді міністр зазначив, що мова йде про дві будівлі: Державної судової адміністрації і Державної фіскальної служби, які знаходяться на вулиці Фонтанська дорога.

"Крім того, в цьому районі у Міноборони є своя ділянка 20 га, що дозволить створити там сучасну військово-морську базу з необхідною інфраструктурою. Це перший у нас буде такий комплексний об'єкт ", - сказав Полторак.

"У нас склалася дуже важка ситуація з військово-морськими силами. Нам треба десь розташовуватися. У нас є будинки, які колись належали Міноборони, але в 2011 році вони всі продавалися або передавалися", - повідомив міністр.

"Ці два будинки зараз не використовуються. Вони відносяться до судової адміністрації та фіскальної служби. Я просив би прийняти два розпорядження про передачу з управління державної судової адміністрації будівлі в сферу Міноборони... і таке ж розпорядження про передачу від фіскальної служби до сфери управління Міноборони ", - сказав Полторак.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...