Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін про скандал з офшорами: нас намагаються причесати, як їм хочеться

Четвер, 7 квітня 2016, 15:59

Президент Росії Володимир Путін заявив, що "інформаційні вкидання проти нього - це спроби розгойдати єдність російського народу зсередини".

Про це він сказав, виступаючи на медіафорумі у четвер, повідомляє РИА Новости.

"Робляться спроби розгойдати зсередини, зробити нас більш поступливими і зачесати нас так, як їм хочеться", - заявив Путін.

"Найпростіший спосіб - це внести якусь недовіру в суспільстві, до органів влади, до органів управління, налаштувати одних проти інших. Це блискуче було застосовано в трагічні роки Першої світової війни, коли країну просто довели до розпаду", - зазначив президент РФ.

Як відомо, 3 квітня було опубліковано величезне розслідування, в якому розкривається причетність безлічі світових лідерів і відомих людей з різних професій до приховування величезних сум грошей в офшорних компаніях.

Глава найбільшого російського державного банку ВТБ Андрій Костін назвав нонсенсом можливий зв'язок президента РФ Володимира Путіна з офшорами, через які було проведено щонайменше $ 2 мільярди.

На масштабне міжнародне розслідування про відмивання грошей відреагували також в Кремлі.

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що влада "розчарована якістю" журналістського розслідування по офшорам.

Генпрокуратура Росії заявила, що перевірить повідомлення в ЗМІ про офшори російських фізичних і юридичних осіб.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування