Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

У Путіна пояснили, чому не вітали Порошенка з Днем перемоги

Вівторок, 10 травня 2016, 12:53

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що президент України Петро Порошенко не отримав привітання Володимира Путіна до Дня перемоги через "відсутність діалогу на належному рівні" між керівництвом двох країн.

Про це він сказав журналістам у вівторок, повідомляє УНІАН.

"Ви знаєте - відсутній на належному рівні діалог між керівництвом Росії та керівництвом Грузії, а також відсутній на належному рівні діалог між керівництвом Росії та України", - сказав він.

При цьому Пєсков заявив, що "Росія ніколи не була ініціатором тих негативних процесів в наших двосторонніх відносинах, які мали місце".

За його словами, у випадку з Грузією відома предтеча кризи в двохсторонніх відносинах.

"Президент (Путін – ред.) неодноразово говорив, що кризові відносини на міждержавному рівні жодним чином не позначаються на добрих почуттях і добрих традиціях щодо народів країн, які традиційно нам близькі - це і народ Грузії, і народ України, і інших країн", - сказав Пєсков.

Як відомо, 8 травня президент Російської Федерації Володимир Путін привітав з 71-ю річницею перемоги в Другій світовій війні лідерів Азербайджану, Вірменії, Білорусі, Казахстану, Киргизії, Молдови, Таджикистану, Туркменістану, Узбекистану, Абхазії, Південної Осетії, а також громадян Грузії й України.

Таким чином він проігнорував президентів Грузії і України.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування