У Путіна обіцяють не карати за відірвану ручку

П'ятниця, 13 травня 2016, 14:20

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков повідомив, що у Кремлі не збираються нікого карати за інцидент з відірваною ручкою автомобіля "УАЗ-Патріот" під час візиту Путіна.

"Давайте все-таки не переборщувати з реакцією, тим більше не чекати якихось доган. Швидше за все, це відноситься до курйозу і ця історія не має жодного відношення ні до якості машини", - цитує Пєскова УНІАН.

За словами Пєскова, до цього треба ставитися "з гумором і доброзичливістю".

Він також повідомив, що ручку автомобіля вже повернули на місце.

Нагадаємо, курйозний інцидент стався під час того, як президент Росії Володимир Путін 12 травня оглядав у Сочі нову військову техніку. Проводив екскурсію генерал Олександр Шевченко, він спробував відкрити двері автомобіля, але зробити це з першого разу йому не вдалося.

У підсумку він відірвав ручку. Як з'ясувалося, у дверцят "УАЗ-Патріот" автоматичне блокування. Для того, щоб відкрити її, необхідно завести автомобіль. У знеструмленій машині зробити це не можна.

У 2010 році Путін за кермом Lada Kalina Sport їхав від Хабаровська до Чити, інспектуючи трасу, однак автомобіль довелося замінити в дорозі через несправності.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...