Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Донбасі бійці з РФ масово звільняються, побили свого полковника

Субота, 14 травня 2016, 12:41

На території тимчасово окупованого Донбасу бійці ЗС РФ масово подають рапорти на звільнення з військової служби.

Про це 14 травня повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України. 

"Продовжується падіння рівня морально-психологічного стану військовослужбовців 1 та 2 АК ЗС РФ. 12 травня  рапорти на звільнення з військової служби подав весь особовий склад 5 мотострілецької роти на чолі із командиром роти 2 мотострілецького батальйону 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК", - зазначили у розвідці.

13 травня при спробі командира полку полковника ЗС РФ Д.Бондарєва завадити звільненню та погрозах оформити звільнення "по дискредитації", його було побито підлеглими.

Для з’ясування причин масового звільнення військовослужбовців та виправлення ситуації, до полку прибув заступник командира корпусу по роботі з особовим складом.

Окрім того 11-13 травня відмовились від несення бойового чергування та написали рапорти на звільнення з військової служби 5 військовослужбовців 3 мотострілецького батальйону (Андрій Шестаков, Максим Тимофєєв, Денис Кругов, Віталій Іванов, Максим Делейчук), два – мінометної батареї (Віктор Грішнов, Андрій Донов) та чотири – вогнеметної роти 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК.

"Обурення військовослужбовців 7 омсбр викликали чергові грошові побори "на закупівлю фарби для оновлення камуфляжу бойових машин" та подарунок для командувача корпусом генерал-майора Є.Нікіфорова у зв’язку із закінченням строку його перебування на тимчасово окупованих територіях сходу України та поверненням до Росії", - повідомили у розвідці. 

 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування