Фури на Одещині розблокували трасу "Одеса-Київ"

Неділя, 15 травня 2016, 19:42

На автодорозі "Одеса-Київ" поліція дозволила фурам розвернутися для перевантаження зайвого вантажу, рух трасою відновлено.

Про це ввечері 15 травня повідомляє "Думская.net". 

З суботи рух в бік Одеси було перекрито фурами, оскільки без проїзду через ваги їх не пропускала поліція.

"Ми просимо наш уряд зараз нас пропустити, тому що ми за те, щоб зберігати дорожнє покриття, так як нам по ньому їздити, проте попереду наших машин стоять машини поліції і ми не можемо поїхати далі, але також ми не можемо поїхати через ваги - коли ми сюди приїхали, нас поставили перед фактом і заплатити штраф за перевантаження ми не можемо, так як штрафи в 9 тисяч євро - нереальні гроші", - заявили далекобійники. 

У свою чергу глава Держслужби України з безпеки на транспорті Михайло Ноняк зазначив, що усі дії відбуваються в рамках законодавства і у якості компромісу запропонував перевізникам, у яких є перевищення ваги, перевантажитися на порожні фури і потім пройти процедуру зважування.

Інформацію про досягнутий компроміс підтвердили далекобійники. 

За добу на трасі зібралося близько 200 фур, а рух в бік Одеси було відкрито по зустрічній смузі до пункту дорожньо-патрульної служби. При цьому далекобійники стверджують, що вночі в Одесу пропускали фури з перевищенням ваги за хабар у 20 доларів. 

 
 
 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування