Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко: У Порошенка майже готовий закон про вибори на окупованому Донбасі

Понеділок, 16 травня 2016, 13:48

Підготовка законопроекту про проведення місцевих виборів на тимчасово непідконтрольній Україні території Донбасу майже завершена.

Про це заявляє керівник парламентської фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко на брифінгу в понеділок у Києві.

"Я знаю, що вже майже підійшла до завершення розробка законопроекту про проведення виборів на окупованих територіях. Я підкреслюю: не так на звільнених після окупації територіях, а на окупованих територіях. Це означає, що, не завершивши військовий конфлікт, війну, яку РФ веде проти України, вони хочуть на окупованих російськими бандформуваннями територіях проводити "демократичні вибори в місцеві органи влади", - заявила Тимошенко.

За словами Тимошенко, якщо президент України внесе відповідний законопроект до звільнення окупованих територій Донбасу, це буде означати "здачу даних територій".

На думку Тимошенко, в парламенті в разі внесення відповідного законопроекту знайдуться голоси.

"У мене немає сумнівів, що в цьому парламенті, на жаль, є більшість під закон про вибори на окупованих територіях Донбасу. Це будуть дві фракції - "Блок Петра Порошенка" і "Народний фронт" – і буде вся прокремлівська тусовка Верховної Ради. Це буде початком подальшого руйнування територіальної цілісності України ", - заявила Тимошенко.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування