Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Вінниччині голову райради кинули у сміттєвий бак

Понеділок, 16 травня 2016, 16:36

У Тростянці Вінницької області голову Тростянецької РДА Леоніда Лобаня кинули в сміттєвий бак і облили зеленкою.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала депутат Вінницької облради Людмила Головашич.

Вона також допустила, що у вівторок в місті ситуація може загостритися.

"Що буде завтра навіть страшно уявити , жителі району телефонують та просять аби втрутилися усі політичні сили та зупинили ці військові дії в районі!" – написала Головашич.

У свою чергу обласна поліція повідомила про початок розслідування за фактом хуліганських дій, вчинених відносно посадовця. Покарання передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Агентству "Укрінформ" зазначає, що це вже другий випадок нападу на посадовців Тростянецького району – 29 квітня невідомі облили зеленкою та кинули у сміттєвий бак голову місцевої райради Юрія Солодкого.

Громадські активісти пов’язують ці події із неоднозначним ставленням місцевого населення і влади до інвестиційних планів великого українського виробника курятини з розміщення виробничих потужностей на розпайованих землях району.

На вівторок заплановане проведення сесії місцевої райради, під час якого, зокрема, розглядатиметься питання "Про звернення жителів Тростянецького району". У проекті рішення райради передбачається визнати "неприпустимим впровадження в дію намірів по розташуванню об’єктів господарської діяльності всіх форм власності на території Тростянецького району без погодження відповідних територіальних громад, включення їх до Програми соціально-економічного розвитку району на відповідний рік та затвердження на сесії Тростянецької районної ради".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...