У "Нафтогазі" не знайшли порушень співробітників, причетних до "панамського досьє"

Вівторок, 17 травня 2016, 00:34
 У Нафтогазі не знайшли порушень співробітників, причетних до панамського досьє

НАК "Нафтогаз України" перевірив інформацію про причетність двох співробітників компанії, які фігурують в "панамських документах".

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Йдеться про заступника голови правління Сергія Коновця і голову правління ПАТ "Укртранснафта" Миколу Гавриленко.

Коновець фігурує в "панамському скандалі" як міноритарний співвласник холдингової компанії Kvassir Global inc., зареєстрованої на Британських Віргінських островах в 2009 році. У той час, повідомляють в "Нафтогазі", він офіційно жив і працював за межами України.

У компанії заявили, що діяльність Коновца ніяк не пов'язана з його роботою в "Нафтогазі", а інвестиції Kvassir Global inc. задекларовані.

"Діяльність Kvassir Global inc. жодним чином не пов’язана з роботою Сергія Коновця в Нафтогазі, компанія не є та не була покупцем або постачальником жодного з підприємств, що входять до групи Нафтогаз або будь-яких інших підприємств нафтогазового комплексу України. Інвестиції у Kvassir Global inc. відображені у декларації Сергія Коновця з часу його повернення в Україну", - йдеться в заяві.

Гавриленко був згаданий в "панамських документах" як співвласник компанії TURITELLA, зареєстрованої в 1999 році в Панамі.

У "Нафтогазі" стверджують, що в 2007 році він вийшов з числа акціонерів TURITELLA і з тих пір не має до цієї компанії ніякого відношення.

У "Нафтогазі" підкреслили, що не бачать в даних випадках порушень.

"Внутрішня перевірка не виявила у цих випадках порушення внутрішніх положень Нафтогазу або конфлікту інтересів, пов’язаного з роботою цих співробітників у групі Нафтогаз. Компанія продовжує аналіз переліку осіб, згаданих у панамських документах, та інформуватиме щодо результатів", - відзначили в компанії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...