Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценка закликали покарати Довгого за фальсифікацію виборів

Вівторок, 17 травня 2016, 15:54
Луценка закликали покарати Довгого за фальсифікацію виборів

Колишній кандидат у депутати Ради на 102 виборчому окрузі Андрій Лаврусь закликав генпрокурора Юрія Луценка розслідувати фальсифікації на виборах з боку Олеся Довгого, який переміг на цьому окрузі.

Відповідний відкритий лист він поширив на своїй сторінці у Facebook.

"Пане Генеральний прокуроре, враховуючи Вашу послідовну позицію, пропоную перевірити законність закриття кримінальних проваджень та скасувати незаконні постанови про їх закриття, а також відновити досудове слідство та притягнути винних осіб до кримінальної відповідальності", – написав він.

 

Лаврусь висловив сподівання, що в Луценка "вистачить повноважень і бажання, щоб об’єктивно, неупереджено та справедливо розслідувати факти підкупу виборців у 102 окрузі Олесем Довгим".

"Незважаючи навіть на те, що народний депутат із своєю кишеньковою депутатською групою "Воля народу" допоміг обрати Вас на цю велику посаду", – додав він.

У свою чергу депутат від БПП Сергій Лещенко написав на своїй сторінці у Facebook, що "за Довгим тягнеться хвіст багатомільярдних афер, які були здійснені його поплічником, "космічним" мером Леонідом Черновецьким".

"Я не сумніваюся, що особисто Луценко відчуває до Довгого огиду. Сьогодні у Луценка нарешті є повнота влади в руках, щоб довести кримінальні справи до кінця. Довести, не дивлячись на те, що Довгий збирав голоси за Луценка-генпрокурора. Не дивлячись на те, що Довгий – соратник Кононенка і Березенка ще з часів спільної роботи в блоці Черновецького. Не дивлячись на те, що у Довгого в офісі висить фотографія з Порошенком вже після інавгурації останнього", – написав Лещенко.

На його думку, Довгий – це один із викликів, які постали перед Луценком.

"І це буде відповідь на питання, хто він насправді – незалежний генпрокурор або маріонетка в руках президента", – додав він.

Олег Шанковський, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування