У центрі Ужгорода сталася перестрілка за участі депутата

Середа, 18 травня 2016, 22:25

У центрі Ужгорода на площі Корзо в ресторані "Корона" депутат Ужгородської міської ради поранив з травматичного пістолета помічника іншого депутата.

Як повідомляє відділ комунікації ГУ Національної поліції в Закарпатській області, в середу близько 16:30 до поліції надійшло повідомлення про постріли на площі Корзо в Ужгороді.

"Як з'ясувалося, інцидент виник у відомому ресторані "Корона", де зараз тривають ремонтні роботи. Депутат Ужгородської міської ради під час сварки поранив помічника іншого депутата", - сказано в повідомленні.

За інформацією поліції, всі особи учасників інциденту встановлено, зброя, з якої здійснювалися постріли - травматичний пістолет - офіційно зареєстрована.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.296. ч.4 Кримінального кодексу (хуліганство із застосуванням зброї). Обставини інциденту з'ясовують слідчі.

У той же час, як повідомляє місцеве видання "Закарпаття онлайн", стріляли в депутата міськради Романа Богуславського і його помічника Євгена Рахімова.

За інформацією видання, Рахімова з простреленою ногою з місця події забрала "швидка".

Свідки стверджують, що і фактичний власник ресторану "Корона", депутат міськради, і екс-кандидат в мери Ужгорода Іван Волошин особисто перебуває на будівництві.

"Зокрема, як розповіла одна зі свідків, в момент, коли вона проходила повз споруду, почула кілька пострілів. Таким чином, з-за синьої огорожі вийшов з простреленою ногою Євген Рахімов, за яким йшла людина з пістолетом в руках і персонально Іван Волошин - так само зі зброєю і примовляв: "Давай, давай його звідси". Коли ж Євген Рахімов вже перебував безпосередньо на площі, Іван Волошин разом з невідомим чоловіком повернулися за огорожу, на територію будівництва", - пише "Закарпаття онлайн".

"Як розповів в коментарі телефоном сам помічник депутата міської ради, стріляв в нього саме депутат міської ради Іван Волошин", - уточнило видання.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
Загроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
23:20
Кулеба про новий пакет допомоги Україні в Конгресі: У нас немає плану Б
23:04
Конгресвумен Спартц пропонує прибрати частину допомоги Україні з проєкту Джонсона
Усі новини...