Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Заміноване" Куликове поле ще перевіряють, затримано ще 2 осіб

Понеділок, 2 травня 2016, 15:50

В Одесі в ході перевірки Куликового поля за повідомленням про замінування жодних вибухонебезпечних речовин станом на 14:00 не виявлено.

Про це повідомили в облуправління Нацполіції.

"Фахівці вибухотехнічної служби продовжують перевірку. Працівниками поліції вживаються заходи щодо встановлення особи, яка надала неправдиві відомості до поліції", - зазначили у поліції.

В НП нагадали, що згідно з чинним законодавством, подібні дії караються за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) КК.

"Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 6 років", -  зазначили у поліції. 

Разом з тим в Одесі, за повідомленням НП, затримано двох молодиків із засобом індивідуального захисту.

"Під час оперативного відпрацювання території обслуговування на вулиці Грецькій працівники поліції виявили та вилучили у двох 20-річних одеситів газовий балончик "Терен-4". Молодиків було запрошено до чергової частини Приморського відділу поліції, де на них було складено адміністративний протокол за ст. 195 - порушення правил зберігання або перевезення вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і бойових припасів", - йдеться у повідомленні. 

Як відомо, раніше в Одесі працівники поліції затримали 5 осіб за порушення правопорядку. 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування