ДПСУ: Бойовики обстріляли КПВВ у Станиці, шпигували з БПЛА

Неділя, 22 травня 2016, 14:57

На лінії розмежування на Донбасі з неконтрольованої території бойовики здійснили обстріл з снайперської та стрілецької зброї по позиціях контрольного пункту в’їзду-виїзду "Станиця-Луганська".

Про це 22 травня повідомили у Держприкордонслужбі України.

За даними ДПСУ, постраждалих серед прикордонників немає.

Окрім того 21 травня у районі проведення АТО було виявлено 3 безпілотних літальних апаратів, які бойовики використовували для розвідки.

Також на КПВВ "Гнутове" прикордонники спільно з представниками фіскальної служби зупинили 2 автомобілі з вантажем продуктів харчування, тютюнових виробів та алкогольних напоїв, які слідували до неконтрольованої території.

"Вантаж вартістю понад 50 тисяч гривень та транспортні засоби передали представникам зведеної мобільної групи",- зазначили у ДПСУ. 

Ще 4 транспортні засоби, які намагались перемістити до неконтрольованої території оргтехніку, запчастини, одяг та сигарети без відповідних документів спільна оглядова група зупинила на контрольних пунктах в’їзду-виїзду "Новотроїцьке" та "Зайцеве".

"Вантаж вартістю понад 70 тис. гривень та транспортні засоби передали представникам зведеної мобільної групи та Нацполіції", - повідомили у прикордонслужбі. 

Разом з тим 18 вантажних автомобілів з гуманітарним вантажем від благодійної організації "Людина в біді" прослідували через контрольний пункт в’їзду-виїзду "Зайцеве", транспортні засоби перевозили для жителів Донецька продуктові набори загальною вагою майже 320 тон. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування