Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Латвії висунули обвинувачення організатору поїздок в Крим

Понеділок, 23 травня 2016, 14:36

Ризька окружна прокуратура висунула обвинувачення організатору туристичних поїздок в Крим.

Про це повідомляє прес-центр Генпрокуратури Латвії, передає Delfi.lv.

Наприцінці квітня Поліція безпеки (ПБ) звернулася в прокуратуру Ризького судового округу почати кримінальне переслідування особи, яка організувала туристичні поїздки в Крим.

Кримінальний процес було розпочато за фактом порушення заборони ЄС надавати послуги, які безпосередньо пов'язані з туристичною діяльністю в Криму і Севастополі.

Як повідомлялося, 17 червня минулого року поліція провела обшуки в компанії Mkbc Tour, яка надавала послуги, пов'язані з туризмом в Криму і Севастополі. Суд санкціонував обшук на двох об'єктах підприємства — по вул. Маріяс, 7 і Дзирнаву, 57 в Ризі.

За даними Firmas.lv, за адресою вул. Маріяс, 7 розташовано офіс фірми Mkbc Tour. У неї також є офіс по другому вказаною адресою - на вул. Дзирнаву, 57. ТОВ Mkbc Tour зареєстровано в 2008 році, по 50% капіталу належать Риті Силовий і Віктора Сазонова.

Представник турфірми Елеонора Іванова раніше заявила агентству LETA, що в Крим було продано чотири путівки в травні і червні. Фірма не була поінформована про те, що організовувати подорожі в Крим заборонено.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування