ГПУ провела спецоперацію у в'єтнамському кварталі Одеси

Вівторок, 24 травня 2016, 19:05

Силовики ГПУ за підтримки працівників ДФС провели в Одесі спецоперацію щодо організованого злочинного угруповання вихідців з Південно-Східної Азії.

Про це йдеться у повідомленні відомства у вівторок.

Вказується, що злочинне угруповання спеціалізувалося на здійсненні "широкого спектру злочинної діяльності". Йдеться про нелегальні фінансові операції та валюто-обмін, фальшивомонетництво, контрабанду підакцизних товарів (алкоголю та сигарет), делікатесних продуктів (ікри), незаконне переміщенні вогнепальної зброї та наркотичних засобів, а також підробленні офіційних документів.

За повідомленням Генпрокуратури, в результаті операції з незаконного обігу вилучено "національну та іноземну валюту, заготовки підроблених банкнот номіналом по 100 доларів США та валюти Євросоюзу, устаткування для рахування грошей, детектори банкнот",  а також кілька одиниць зброї, підроблені паспорти і наркотики.

Вказується, що під час здійснення слідчих дій "представниками В’єтнамської діаспори було вчинено активний фізичний опір із заподіянням тілесних ушкоджень правоохоронцям та пошкодженням службового автотранспорту".

Як повідомляє місцеве видання Думская, ця операція була більше схожа на збройний наліт.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News