Порошенко про вибори на Донбасі: не буде без поліцейської місії ОБСЄ

Субота, 28 травня 2016, 15:38
Порошенко про вибори на Донбасі: не буде без поліцейської місії ОБСЄ

Президент України Петро Порошенко розповів про функції міжнародної поліцейської місії ОБСЄ у  разі її введення на Донбас.

На заходах з нагоди Дня прикордонника України 28 травня президент зазначив, що впровадження збройної поліцейської міжнародної місії ОБСЄ унеможливить прибуття нових підрозділів російських військ, озброєння та поставок амуніції на Донбас з РФ.

"Поліцейська місія ОБСЄ стане на лінії зіткнення, візьме під охорону до виведення в Російську Федерацію склади з відведеним зброєю і поставить на всіх пунктах пропуску свої постійно діючі патрулі для того, щоб унеможливити прибуття нових підрозділів російських військ, поставки амуніції, озброєння, повернення бойовиків-найманців", - зазначив Порошенко. 

Президент також торкнувся питання проведення виборів на Донбасі за умови забезпечення належних умов безпеки.

"Тільки тоді за українським законодавством, з міжнародними спостерігачами, за участю українських партій, кандидатів, при твердих заходах щодо забезпечення безпеки кожного, хто бере участь у кампанії і хто йде голосувати, з допуском українських ЗМІ ми проведемо вибори, які чітко відповідають стандартам ОБСЄ. Нічого іншого не буде", - заявив Порошенко.

Інтерфакс-Україна 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...