У Маріуполі "замінували" ТРЦ, людей евакуюють

Неділя, 29 травня 2016, 13:37

У Маріуполі проводиться евакуація відвідувачів торговельно-розважального центру "ПортCity".

Про це пишуть "Новости Донбасса" з посиланням на очевидців.

"Людей терміново виводять з ресторанів, магазинів і кінотеатрів торгово-розважального комплексу. Поруч перебувають автомобілі ДержНС, "швидкої допомоги", поліції і військових", - йдеться у повідомленні. 

"Співробітники поліції, які стоять в оточенні, інформацію про евакуацію підтвердили, але про її причини не повідомляється, ймовірно - силовики отримали інформацію про замінування торгово-розважального центру", - зазначає видання. 

Поруч з торгово-розважальним центром по вул. Купріна дорогу перекрито: там наразі проходять гонки.

Згодом в облуправлінні Нацполіції повідомили, що о 12:05 на пульт "102" надійшло два повідомлення про замінування торгових центрів в Центральному районі Маріуполя.

"Правоохоронці вживають безпрецедентні заходи безпеки", - зазначили у поліції.

"На вказаних об’єктах працюють поліцейські, вибухотехніки та інші спецслужби. Правоохоронці допомагають швидко та без паніки евакуювати співробітників та відвідувачів закладів, тримають територію в оточенні, та не дозволяють перехожим наближатися до цих будівель", - йдеться у повідомленні.

Інформацію про подію внесено до журналу єдиного обліку Маріупольського відділу поліції, вживаються заходи щодо встановлення особи мінера.

 
Усі фото - "Новости донбасса"
ук
 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News