Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Проросійський екс-депутат Харківської міськради піде на вибори у Станиці

Неділя, 29 травня 2016, 17:37
Проросійський екс-депутат Харківської міськради піде на вибори у Станиці

Екс-депутат Харківської міськради від партії "Відродження" Андрій Лесик, якого позбавили мандата як проросійського депутата-піарника, який не виправдав довіри партії, зареєструвався кандидатом у нардепи на окрузі №114 (Луганська обл.) як самовисуванець. 

Відповідна інформація розміщена на сайті ЦВК.

Як зазначено у даних, поданих кандидатом до ЦВК, Лесик народився у Волинській області, має вищу освіту, є президентом Благодійного фонду "ФК "Прем’єр" та Української дитячо-юнацької футзальної ліги України, є підприємцем, безпартійний. 

Як відомо, також Лесик є головою Харківської організації "Український вибір" Віктора Медведчука.

Під час сесій Харківської міськради він неодноразово демонстрував проросійську позицію, говорячи про конфлікт на Донбасі.

9 травня на Меморіалі Слави у Харкові Лесик з'явився з георгіївською стрічкою. Унаслідок цього сталася бійка між проукраїнськими активістами та їх опонентами.

17 травня Лесика позбавили депутатського мандата: "за" проголосували 63 депутата, проти - 1. Відразу після оголошення результатів голосування міський голова Геннадій Кернес попросив Лесика залишити сесійну залу, і Лесик пішов зі словами "До побачення".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...