Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Блок Баг Систем" заперечує спробу вивезти з Одеського порту отруту

Понеділок, 30 травня 2016, 12:53

ТОВ "Блок Баг Систем" заперечує інформацію про спробу незаконно вивезти з Одеського морського порту 63 кілограми фумігантів.

Про це йдеться в заяві директора цієї компанії В'ячеслава Падалки, яке надійшло "Українській правді" у відповідь на інформацію про те, що з Одеського морпорту намагалися вивезти 63 кг фумігантів, яких могло б вистачити, аби отруїти місто.

29 травня керівник управління охорони стратегічних об'єктів Національної поліції Одещини В'ячеслав Ціпан повідомив УП, що особи, які представляли ТОВ "Блок Бак Систем", намагалися вивезти з порту спакований фумігант "Фостек" – високотоксичну речовину, якою обробляють трюми для боротьби зі шкідниками.

У ТОВ "Блок Баг Систем" запевнили, що дотримуються етичних норм і вимог українського та міжнародного законодавства.

"Твердження "…попередили незаконне вивезення за межі об'єкту 63 кг отруйних речовин, які мали бути використані для обробки морських суден", необґрунтоване, не відповідає дійсності, є недостовірним, не підтвердженим жодними фактами, та  негативно вплинуло на репутацію ТОВ "Блок Баг Сістем", – заявляє Падалка.

"Твердження "За словами представника НП, особи, які представляли компанію ТОВ "Блок Бак Систем", намагалися вивезти спакований фумігант "Фостек" є взагалі наклепом, не вказані ані представники НП, ані особи, що начебто представляли компанію, а що найголовніше стверджується факт намагання вивезення фуміганту при тому, що цей факт не доведено жодним чином", – обурився він.

У ТОВ зазначають, що "Блок Баг Систем" спеціалізується на наданні повного комплексу транспортно-експедиційних послуг та послуг фумігації. Компанія є членом таких міжнародних організацій, як ГАФТА та ФОСФА.

"Блок Баг Систем" працює в Одесі, Южному, Іллічевську, Миколаєві й Херсоні.

Фумігаційні роботи (газація чи фумігація того простору або приміщення, де знаходиться зерновий вантаж) проводиться "строго та виключно відповідно до вимог та правил, встановлених законодавством України", наголошують у компанії.

"Нормативне регулювання проведення фумігаційних робіт є досить специфічним та потребує спеціальних знань", – зазначається в заяві.

Олена Рощенко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування