Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Поклонська назвала затримання в Криму "профілактичними"

Неділя, 8 травня 2016, 16:53
Поклонська назвала затримання в Криму профілактичними

Підконтрольний РФ так званий прокурор Криму Наталія Поклонська заявила, що нещодавні  затримання в Криму пов'язані з "профілактичними рейдами".

Про це вона сказала у неділю, пише російське видання ТАСС.

За словами Поклонської ці рейди проводили для посилення заходів безпеки напередодні Дня перемоги.

"Скрізь будуть рейди, всюди будемо перевіряти міграційне законодавство, в посиленому режимі буде проводитися робота в місцях масового скупчення громадян", - сказала вона.

Поклонска також заявила, що в ході одного з "профілактичних рейдів" на ринку міста Євпаторії в суботу виявили вісім громадян Узбекистану, які порушили міграційне законодавство.

Повідомлення в медіа про масові затримання в мечетях вона назвала спекуляціями.

"У мечеті, церкви та інші релігійні установи правоохоронні органи не заходять. Все це брехня і спекуляції", - заявила вона.

Як відомо, 7 травня в Євпаторії на території окупованого Росією Криму затримали 25 кримських татар. Про це повідомив журналіст Осман Пашаєв. За його словами всі затримані були кримськими татарами.

6 травня від 30 до 50 озброєних людей увірвалися в мечеть в селищі Молодіжне Сімферопольського району після Джума намазу і спробували вивезти в невідомому напрямку більше 100 мусульман.

Як відомо, Європейський парламент має намір провести дебати й ухвалити резолюцію щодо порушення прав кримських татар із боку Росії на своєму засіданні 12 травня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...