Жебрівському поскаржились на підлеглу, що носить георгіївську стрічку

Неділя, 8 травня 2016, 21:33

В мережі поскаржилися на чиновницю з Донецької ОДА Людмилу Биченко, в якої у соцмережах знайшли фото із георгіївскою стрічкою і з відпочинку в анексованому Криму.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Віталій Сизов.

За його словами, наприкінці квітня Биченко звільнили з посади заступника директора департаменту з розвитку сільської місцевості, а вже з наступного дня вона була призначена начальником управління внутрішньої політики ОДА.

"Поки українських військових і прикордонників на кордоні обстрілювала російська армія вона постила фото з відпустки в Криму, тим самим зберігаючи його в українському просторі, а під час анексії цього Криму гідно оцінювала путінську політику", - написав він.

Як повідомляє Громадське радіо, голова Донецької ОДА Павло Жебрівський пообіцяв влаштувати перевірку цих фактів.

"Для того, щоб про людину мати уявлення, треба хоча б з нею поспілкуватися. Людина займається децентралізацією, об’єднанням територіальних громад. Вона ефективно працює і призначена на посаду ще місяць тому. Якщо буде за нею помічена якась непатріотична поведінка, вона буде моментально звільнена", — заявив Жебрівський.

"Проведемо перевірку, після того будемо приймати рішення, згідно чинного законодавства і мого погляду на життя", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News