Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чубаров вимагає від Расмуссена пояснень по Криму

П'ятниця, 10 червня 2016, 10:56
Чубаров вимагає від Расмуссена пояснень по Криму

Голова Меджлісу кримських татар Рефат Чубаров просить радника президента, колишнього генсека НАТО Андерса Фога Расмуссена пояснити свою позицію по Криму.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook після публікації російським агентством РИА "Новости" інтерв'ю з Расмуссеном.

У ньому радник Порошенко на питання про те, чи будете працювати над поверненням Криму Україні, сказав: "Звичайно, в довгостроковій перспективі це є метою всіх західних держав. Як ми ніколи не визнавали незаконне приєднання Радянським Союзом трьох балтійських країн – Естонії, Латвії і Литви, так ми ніколи не визнаємо незаконне приєднання Криму до Росії. Але при цьому я також буду радити не робити з цього невідкладний пріоритет".

Чубаров зазначає, що в інтерпретації РИА "Новости", підхопленою і низкою українських ЗМІ, це виглядає так – "Расмуссен не радить Порошенку прагнути негайно повернути Крим..."

"Але як би там не було, вважаю, що не лише новопризначеному раднику Президента України пану Андерсу Фог Расмуссену слід негайно уточнити свою позицію по Криму, але й Адміністрації Президента України також виступити з поясненнями", - написав Чубаров.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: