Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Французька поліція вилучила у російських уболівальників весь алкоголь

Понеділок, 13 червня 2016, 15:00

Французька поліція провела обшуки в номерах представників Всеросійського об'єднання вболівальників, які приїхали підтримати збірну на Євро-2016, і вилучила весь алкоголь.

Про це повідомляє російський ТАСС з посиланням на главу ВОБ Олександра Шпригіна.

"Вчора вдень в готель, де проживає делегація ВОБ, приїхала значна кількість поліцейських з автоматами, вони буквально заблокували готель, перекрили поверхи, поліція входила до кімнати за допомогою ключів покоївок, які відкривають всі номери. Більшість людей у цей момент були відсутні, оскільки ми були в Каннах, покладали квіти до пам'ятників російським воїнам, хтось був на пляжі. А ті люди, які знаходилися у готелі, піддалися неприємній процедурі: до них входили автоматники, будили, причому будили свистком, фотографували по пояс, забирали документи, переписували дані, проводили роз'яснювальні бесіди", – розповів Шпригін.

"Весь алкоголь був вилучений, хоча він був куплений в місцевих магазинах і навіть був закритий. Суть такого рейду ми не зрозуміли, але він стався і певним чином залишив негативні емоції", – заявив він.

Як відомо, до і після матчу між збірними Росії та Англії, який відбувся в суботу в Марселі, російські вболівальники билися з англійськими.

УЄФА відкрив дисциплінарну справу щодо Російського футбольного союзу і висунув звинувачення у масових заворушеннях, расистських образах і використанні піротехніки.

Організація попередила РФС і Футбольну асоціацію Англії, що їхні національні команди можуть бути усунені від участі у чемпіонаті Європи у Франції в разі повторення фанатських безладів.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування