Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко відправить бійців Нацгвардії на "обкатку боєм" в АТО

Субота, 18 червня 2016, 14:04
Порошенко відправить бійців Нацгвардії на обкатку боєм в АТО

Президент Петро Порошенко має намір провести нараду з керівниками військових структур щодо участі бійців бригади швидкого реагування Нацгвардії в антитерористичній операції на сході України.

Про це він заявив у суботу під час відвідування полігону в навчальному центрі Національної гвардії "Старе" в рамках церемонії вручення державних і спортивних нагород, передає "Інтерфакс-Україна".

"Незважаючи на те, що Національна гвардія, згідно із законодавством, має інші завдання, найближчим часом за моїм дорученням буде проведено нараду за участю міністра оборони (Степана Полторака), начальника Генштабу (Віктора Муженка) і командувача Нацгвардією (Юрія Аллерова). Ми створимо можливість для того, щоб бійці пройшли обкатку боєм", - сказав Порошенко.

Разом з тим, Порошенко повідомив, що, захищаючи суверенітет і незалежність України на Донбасі, загинули 183 воїни Національної гвардії.

"746 бійців отримали поранення, 183 воїни Національної гвардії віддали своє життя, захищаючи суверенітет, територіальну цілісність і незалежність України, захищаючи нашу з вами свободу", - підкреслив президент.

За його словами, за особисту відвагу 1040 нацгвардійців були удостоєні державних нагород.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...