У Мінрегіоні визначилися з реформаторами на місцях

Субота, 18 червня 2016, 20:13

У більшості областей України за результатами двоетапного конкурсу визначено координаторів регіональних офісів реформ з децентралізації та розвитку.

Про це повідомили в Департаменті з питань місцевого самоврядування та територіальної організації влади Мінрегіону.

У повідомлення зазначається, що на виконання пріоритетних завдань з реформування місцевого самоврядування та децентралізації влади Мінрегіоном спільно з міжнародними партнерами-донорами було оголошено конкурс на посади координаторів регіональних офісів реформ. Такі офіси діятимуть в кожній області України. 

Попередній конкурсний відбір проводився обласними конкурсними комісіями. До їх складу входили представники обласної державної адміністрації, регіональних відділень асоціацій органів місцевого самоврядування та експерти.

13-15 червня в Києві було проведено другий етап відкритого конкурсного відбору, за результатами якого визначено фахівців – переможців конкурсу. Найближчим часом їх буде призначено на посади координаторів офісів реформ.

З огляду на те, що в деяких областях не вдалося визначити переможців, найближчим часом відбудеться засідання Комісії, на якому  проведуть додатковий розгляд претендентів з числа зареєстрованих учасників конкурсу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування