Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мер Ізмаїла каже, що ситуацію стабілізували. Причину не знайшли

Неділя, 19 червня 2016, 11:26
Мер Ізмаїла каже, що ситуацію стабілізували. Причину не знайшли

Станом на 7 годину ранку 19 червня в медичних закладах міста Ізмаїл Одеської області перебуває 143 особи, з них 119 дітей.

Як повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій, виписано 147 осіб, з них 53 дитини.

Протягом 17-18 червня до Ізмаїльської районної лікарні з попереднім діагнозом – гострий гастроентероколіт звернулося 290 осіб, з них 172 дитини, місцеві мешканці м. Ізмаїл та с. Броска Ізмаїльського району.

"Підрозділами ДСНС облаштовано 55 койко-місць в школі №9 м. Ізмаїл на випадок ускладнення ситуації. Фахівцями СЕС здійснюється комплекс санітарно-гігієнічних та протиепідемічних заходів. Причина захворювання встановлюється", - йдеться в повідомленні.

Разом з тим, мер Ізмаїла Андрій Абрамченко написав в суботу пізно ввечері в Facebook: "Ми стабілізували ситуацію. Це було дуже важко. Спасибі ізмаїльчанам за підтримку. Вірю, що все буде добре".

Як повідомлялося, в п'ятницю жителі Ізмаїла почали звертатися до медичних установ з симптомами отруєння.

У місті введено надзвичайний стан. Аналізи проб води в системі міського водоканалу відповідають санітарним нормам, тому передумов для відключення води немає.

Раніше представники Ізмаїльського прикордонного загону приступили до охорони відкритих водойм міста і ведуть роз'яснювальну роботу з місцевим населенням щодо заборони купання з метою подолання небезпеки масового отруєння людей.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування