У Дніпрі пограбували приймальню кандидата в депутати Ричкової

Понеділок, 20 червня 2016, 15:44
У Дніпрі пограбували приймальню кандидата в депутати Ричкової

У Дніпрі в ніч на понеділок невідомі пограбували громадську приймальню кандидата в народні депутати за округом №27, відомого волонтера, помічника міністра оборони Тетяни Ричкової.

"Вчора вночі обікрали нашу громадську приймальню на Січеславській Набережній, 39. Навряд чи це звичайне злодійство - винесли тільки оргтехніку", - написала Ричкова на своїй сторінці в Facebook.

"Просто наші конкуренти всіма можливими способами продовжують ставити нам підніжки. Намагаються зламати нас морально. Не вийде. Завтра приймальня продовжить роботу в звичайному режимі", - зазначила кандидат.

Як розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі Ричкової, пограбування сталося в ніч на понеділок між 3 і 4 годинами.

"Минулого тижня ми завершували комплектування бази спостерігачів на вибори 17 липня. Вже були укомплектовані бази волонтерів, членів комісій. До приймальні звертається багато людей, пропозиції і скарги яких були внесені в комп'ютер, ноутбук. Робота громадської приймальні йшла повним ходом. Скоріш за все, полювали за базами даних людей, які допомагають Тетяні Ричковій", - заявили в прес-службі.

У прес-службі Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області підтвердили факт пограбування громадської приймальні Ричкової.

Шевченківський відділ поліції відкрив кримінальне провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

У понеділок на сайті ЦВК було зареєстровано 51 кандидата в нардепи на проміжних виборах до Верховної Ради, які мають відбутися 17 липня 2016 року у 7 одномандатних округах (№№ 23, 27, 85, 114, 151, 183 і 206).

Округ №27 в Дніпрі став "вільним" у зв'язку з обранням народного депутата від цього округу Бориса Філатова мером Дніпра восени 2015 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News