Заступника командувача Балтійського флоту викликали на допит в Одесу

Вівторок, 21 червня 2016, 11:52

Військова прокуратура Південного регіону викликає на допит 24 червня заступника командувача Балтійського флоту Росії, колишнього першого заступника командувача Військово-морських сил України Сергія Єлісєєва.

Про це повідомляє у вівторок прес-служба прокуратури.

"Підозрюваний Єлісеєв Сергій Станіславович, який востаннє був зареєстрований за адресою: провулок Античний, буд. 6, кв. 51 м. Севастополь, АР Крим… викликається 24 червня 2016 року до слідчого підполковника юстиції Абакумова О. В. (кабінет № 5 за адресою: вул. Семінарська, буд. 6, м. Одеса", – зазначено в повідомленні.

Зазначається, що прокуратура планує повідомити Єлісєєву про зміну раніше повідомленої підозри і про нову підозру – посягання на територіальну цілісність і недоторканність, державна зрада, дезертирство, сприяння діяльності терористичної організації, ведення агресивної війни Кримінального кодексу України.

Як відомо, у серпні 2015 року колишньому першому заступнику командувача Військово-морських сил України Сергію Єлісєєву, нині старшому офіцеру Балтійського флоту Російської Федерації військова прокуратура оголосила про підозру в "дезертирстві" і "державній зраді".

Прокуратура раніше повідомила про підозру ряду колишніх українських військових, які перейшли на бік ворога в Криму.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...