Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Активісти Коцюбинського попросили підтримки на виборах

Середа, 22 червня 2016, 11:47

Громадські активісти попросили демократичні сили не перешкоджати їм на позачергових виборах до Коцюбинської селищної ради, які відбудуться 17 липня.

Про це йдеться у блозі активістки Ірини Федорів, опублікованому на "Українській правді".

"Ми, громадські активісти, воюємо за збереження лісу з 2008 року. Тільки зараз ми отримали шанс перемогти у цій боротьбі. Ми затвердили своїх кандидатів-самовисуванців і поведемо їх по всіх округах. Це чесні, порядні, компетентні люди", – написала вона.

"Перемога нашої команди витіснить з Коцюбинської ради депутатів-корупціонерів, лобістів забудовників, людей, які розхитували регіон, намагаються здійснити непрямий підкуп виборців для того, щоб утриматися при владі", – додала вона.

Федорів нагадала, що нинішня селищна рада Коцюбинського, в якій керує партія мера Ірпеня Володимира Карплюка "Нові обличчя", була неодноразово звинувачена в корупції та незаконних забудовах на захоплених землях Біличанського лісу.

Тому ця селищна рада була достроково розпущена парламентом.

"Нові обличчя" – це перефарбовані регіонали. В них є свої виборці, яких вони купують роками. Ми ведемо боротьбу за освічених і свідомих виборців. Тобто, ми з демократичними партіями йдемо в одному напрямі. Висування кандидатів ваших політсил не послабить "Нові обличчя", але значно послабить нас, збільшивши шанси партійців з "Нових обличь", – написала активістка.

"Закликаємо вас не "збивати" в такий спосіб команду громаду від громади, яку підтримало віче і яка підписує з виборцями договори доброчесності. Для багатьох з вас це передвиборчі тренування, а для нас – шанс отримати гідне життя у своєму селищі", – додала вона.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...