Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін похвалив Держдуму за анексію Криму

Середа, 22 червня 2016, 14:58

Президент РФ Володимир Путін заявив, що вважає "історичним підсумком роботи нинішнього скликання Держдуми РФ інтеграцію до складу Росії Криму і Севастополя".

Про це він заявив в середу, виступаючи на останньому засіданні депутатів Держдуми шостого скликання, передає РИА Новости.

"Вважаю воістину історичним підсумком роботи вашого скликання правову інтеграцію Криму і Севастополя, якій передувала ваша щира, сердечна моральна підтримка жителів півострова напередодні референдуму про входження до складу Російської Федерації", – заявив Путін.

Президента РФ, також зазначив "підтримку, яку Держдума надала жителям Криму і Севастополя".

"Ви в найкоротші терміни ухвалили понад 120 законів, які б мінімізували проблеми входження Криму і Севастополя до складу Росії, допомогли людям пройти через складнощі переходу... відчути, що вони у себе вдома, що їх права надійно захищені, що для них відкриті нові можливості", – додав Путін.

Як відомо, голова Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат фракції БПП Рефат Чубаров повідомляв, що з моменту анексії Криму більше 40 тисяч осіб, серед яких близько половини кримських татар, залишили Крим.

За час окупації 18 кримських татар зникли безвісти і 4 знайдені убитими.

Наступні вибори в Державну Думу РФ пройдуть заплановані на 18 вересня 2016 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: