Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пошук комунальника на сміттєзвалищі призупинили: бояться зсуву

Понеділок, 27 червня 2016, 13:34

Пошук еколога, який зник на Грибовицькому сміттєзвалищі, призупинили через загрозу нових зсувів.

Про це кореспонденту "Укрінформу" повідомили у департаменті цивільного захисту населення Львівської обласної держадміністрації.

"Пошуки зниклого львівського комунальника на сміттєзвалищі призупинили через загрозу нових зсувів. За небезпечною зоною на полігоні твердих побутових відходів здійснюється інженерно-геодезичний моніторинг, результати якого свідчать про постійні зміни зсуву", – зазначили в ОДА.

Зважаючи на це, до завершення моніторингу пошукові роботи призупинили.

Окрім того, керівництво ГУ ДСНС у Львівській області вирішило повернути пожежно-рятувальні підрозділи у постійне місце дислокації, де вони працюватимуть у режимі чергування.

Як зазначили у департаменті, напередодні на сміттєзвалищі було зафіксоване нове незначне загорання, яке рятувальники загасили впродовж години.

Як відомо, 29 травня на Грибовицькому сміттєзвалищі поблизу Львова виникло масштабне загорання. При гасінні пожежі стався зсув сміття, який поглинув трьох рятувальників та інженера-еколога, який перебував на полігоні ТПВ. Їхні тіла дістали з-під завалів.

Еколога продовжують шукати й досі. При цьому зазначалось: якщо тіло зниклого не знайдуть під завалами, пошуки продовжаться в озерах інфільтратів, що утворилися на звалищі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...