Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У штабі розповіли про полонених бойовиків, які готувалися до штурму

Вівторок, 28 червня 2016, 15:31

27 червня у зоні АТО в районі н.п. Водяне захоплено у полон 8 російських окупантів та вилучено зброю, біля Широкиного - недопущено проникнення ДРГ на територію, підконтрольну українській стороні.

Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО. 

За даними штабу, російські окупанти продовжували провокаційні заходи по відношенню до сил АТО  шляхом підготовки до штурмових та проведення диверсійно-розвідувальних дій.

"27 червня було відмічено проведення противником підготовчих заходів до штурмових дій в районі Водяного. З метою недопущення активних дій з боку ворога в даному районі, підрозділи сил АТО вжили упереджувальні заходи, в результаті яких було захоплено в полон 8 російських окупантів та вилучено зброю", - повідомили у штабі. 

Окрім того 27 червня підрозділи сил АТО виявили переміщення ДРГ російсько-окупаційних військ у складі до 8 чоловік у районі східної околиці Широкиного.

"З метою недопущення проникнення групи на підконтрольну українській стороні територію було здійснено спробу захоплення ДРГ, після чого ворог відступив. Втрати противника - безповоротні - 2 особи", - йдеться у повідомленні. 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування