Коаліція повідомила про знищення штабу ІДІЛ в Сирії

Четвер, 30 червня 2016, 06:15

Багатонаціональна коаліція, яка протистоїть ІДІЛ в Сирії та Іраку, за минулу добу здійснила в цілому 32 удари по позиціях терористів, знищивши штаб терористів, тренувальний розвідувальний центр, ракетні установки і бункери.

Про це йдеться в повідомленні Пентагону, передає "Укрінформ".

"Штурмова, бомбардувальна і винищувальна авіація, а також дистанційно пілотовані літальні апарати провели 15 ударів в Сирії", - відзначили в оборонному відомстві США.

Удари наносилися по позиціях ІДІЛ в районах населених пунктів Абу-Камаль, Манбідж і Мара. У зв'язку з цим повідомляється, що, зокрема, в районі Абу-Камаль знищені штаб ІДІЛ, тренувальний центр для підготовки розвідників і два мости.

Крім того, під час операцій в Сирії вражені сім тактичних підрозділів, три бойових позиції, в тому числі важкої артилерії, район зосередження бойовиків, а також кілька транспортних засобів.

В Іраку коаліційні сили за добу провели 17 авіаударів по ІДІЛ біля населених пунктів Каїм, Рутба, Фаллуджа, Мосул, Кайяра і Рамаді. При цьому повідомляється про знищення та ураженні щонайменше чотирьох ракетних установок, двох бункерів, семи підрозділів тактичного рівня, двох бойових позицій, склада з озброєнням, фінансово-розподільчого центру, комунікаційних засобів та інженерного обладнання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News