Доба в АТО: Бойовики стріляли з забороненої зброї

Четвер, 30 червня 2016, 07:41

За минулу добу бойовики в зоні проведення АТО відкривали вогонь 66 разів, з них 28 - на Донецькому, 21 - на Маріупольському і 17 - на Луганському напрямках.

Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

На Донецькому напрямку найважче було поблизу Луганського, де українські опорні пункти опинилися під вогнем важких мінометів, танків і самохідних артустановок.

З важких мінометів бойовики також били по опорних пунктах сил АТО в районі Новоселівки Другої і Березового. По позиціях ЗСУ поруч з Троїцьким стріляли ще й з 122 мм артустановки. Українські сили поблизу Авдіївки і шахти Бутівка терористи обстріляли з кулеметів і автоматичних гранатометів, а поблизу Кам'янки - з зенітної установки.

На Маріупольському напрямку укріплення сил АТО неподалік Широкиного, Старогнатівки, Павлопіля і Талаківціки бойовики обстрілювали зі стрілецької зброї і гранатометів, а неподалік Новотроїцького - з мінометів калібру 120 мм.

На Луганському напрямку по опорних пунктах сил АТО поблизу Новозванівки терористи били з автоматичних гранатометів і важких мінометів.

Крім того, з метою спровокувати українських бійців на вогонь бойовики вели неприцільний вогонь з мінометів калібру 82 і 120 мм, а також здійснили 6 обстрілів з 122 мм самохідних артустановок.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування