Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Львівській міськраді знову сталася сутичка

Четвер, 30 червня 2016, 11:55

У будівлі Львівської міськради сталася сутичка між співробітниками муніципальної дружини та активістами.

Про це передає в четвер кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна" з місця події.

П'ятеро членів громадської організації "Допомога фронту" намагалися пройти до сесійної зали, але їх не пустили співробітники муніципальної дружини, посилаючись на нововведення в регламенті, згідно з якими представники громадських організацій повинні попередньо реєструватися для того, щоб виступити на сесії.

Активісти заявили, що їх представник зареєстрований для виступу і вони хочуть його послухати. Охорона міськради не пропустила їх і між ними виникла коротка сутичка.

У цей час представниця "Допомоги фронту", яка мала виступати на сесії, в цей час перебувала в сесійній залі і вимагала, щоб її колег пустили всередину, тому що вони є учасниками АТО.

Після зриву сесії 9 червня в порядок проведення сесій внесли зміни.

Зокрема, громадські активісти, які бажають виступити на сесії, повинні попередньо зареєструватися. Також для забезпечення громадського порядку в будівлі міськради встановлено два металошукача – на вході до міськради і при вході в сесійний зал.

Зазначається, що 30 червня мер Львова Андрій Садовий виступить з інформацією про ліквідацію пожежі та зсуву на території міського звалища Львова, в результаті якої загинули 4 людей.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...