Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лещенко розповів, чому Луценко "насварив" Горбатюка

Субота, 4 червня 2016, 13:35
Лещенко розповів, чому Луценко насварив Горбатюка

Генпрокурор Юрій Луценко оголосив попередження начальнику департаменту спецрозслідувань ГПУ Сергію Горбатюку через те, що той відмовляється віддавати справу екс-глави Міндоходів та зборів Олександра Клименка слідчим у військову прокуратуру, які мають, на вимогу Луценка, нею займатися. 

Про це в ефірі Шустер.live заявив нардеп від БПП Сергій  Лещенко, коментуючи повідомлення про те, що Луценко оголосив попередження Горбатюку за багатогодинні зустрічі із Лещенком.

"Нехай військова прокуратура усі свої сили спрямує на справу Ігоря Луценка (нардеп від "Батьківщини"), якщо у слідчих управління Горбатюка не виходить зі справою Луценка. Або займуться справою "рюкзаків Авакова", - зазначив він. 

"Для мене дивно, що справа Клименка, яке не має жодного стосунку до військової прокуратури, віддають у військову прокуратуру, а інші справи - ні",  - додав Лещенко. 

Разом з тим Лещенко додав, що "хоче того Луценко чи ні, але він певний час буде фігурантом наших заяв, оскільки сьогодні від нього залежить покарання людей, які пов'язані з корупцією - як у старій владі, так і у новій". 

Як відомо, раніше депутат БПП Володимир Ар'єв заявив, що генпрокурор оголосив попередження Сергію Горбатюку за багатогодинні зустрічі із депутатом БПП Сергієм Лещенком.   Інформацію про те, що Горбатюк отримав догану за зустрічі із Лещенком "Українській правді" також підтвердило джерело в Генпрокуратурі. Луценко теж підтвердив, що оголосив попередження Горбатюку.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування