Луценко дав нову посаду чиновнику ГПУ, який вручав підозру Каську

Вівторок, 7 червня 2016, 22:54

Генпрокурор Юрій Луценко призначив Дмитра Суса заступником начальника Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки - начальником управління з розслідування кримінальних проваджень у сфері економіки.

Відповідна інформація розміщена на сайті ГПУ.

Як відомо, народний депутат БПП Сергій Лещенко раніше повідомляв, що Сус вручав підозру екс-заступнику генпрокурора Віталію Каську.

У середині квітня 2016 року політик писав, що Сус "є одним з керівників департаменту Кононенка-Грановського, створенного за наполяганням Банкової під кураторством Столярчука два місяці тому".

"Вони обидва - Столярчук і Сус – заслужили особливу довіру від президента після того, як розслідували справу компанії "Нафтогазвидобування", яке колись давно належало Петру Порошенко", - написав Лещенко.

Окрім того, у 2015 році, перебуваючи на посаді старшого слідчого управління з розслідування особливо важливих справ ГПУ, Сус особисто приїздив до Печерського райсуду з вимогою санкцій на обшук у слідчих тодішнього заступника генпрокурора, прокурора Одеської області Давіда Сакварелідзе.

10 лютого 2016 року Сус був призначений на посаду заступника начальника Департаменту з розслідування та нагляду у кримінальних провадженнях у сферах державної служби та власності - начальника управління з розслідування кримінальних проваджень  у сферах державної служби та власності.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування