На відновлення Донбасу додатково спрямували понад 3 млрд

Четвер, 9 червня 2016, 16:06

Президент Петро Порошенко підписав закон, який дозволить направити додатково понад 3 мільярди гривень на відновлення Донбасу.

Про це інформує у четвер прес-служба глави держави.

"Ми зробили все можливе для того, щоб знайти понад 3 млрд гривень, які зараз будуть спрямовані до місцевих бюджетів Донецької та Луганської областей, і будуть використані для якнайскорішого фінансування відновлення постраждалого Донбасу", - наголосив Глава держави під час телемосту з містом Краматорськ, де зібралося керівництво Донеччини та Луганщини.

За словами президента, в першу чергу, кошти будуть спрямовані на ремонт та реконструкцію 21 опорної школи, на будівництво та відновлення 23 амбулаторій та 29 дитячих садків.

Загальна вартість проектів з ремонту та реконструкції об’єктів соціальної сфери складе понад 1 млрд гривень. Значну увагу обіцяють приділити об’єктам з водозабезпечення та водовідведення – фінансування передбачене для 113 таких об’єктів.

На Луганщині планують привести у робочий стан 60 кілометрів доріг, здійснити проектування, ремонт та відновлення 6 зруйнованих мостів. Також передбачені кошти на відновлення роботи обласного українського музично-драматичного театру.

Порошенко запевнив, що всі кошти, які зібрані та спрямовані на Донбас, будуть контролюватися.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування