На Житомирщині екс-правоохоронець скоїв смертельне ДТП

Неділя, 10 липня 2016, 17:46

У м.Малин (Житомирська обл.) колишній працівник правоохоронних органів став учасником ДТП: перебуваючи за кермом "Hyundai", він здійснив наїзд на двох 18-річних дівчат, які перетинали проїжджу частину по пішохідному переходу.

Як повідомили у Нацполіції, ДТП сталася 9 липня близько 00.15 на вул. Грушевського.

"Внаслідок ДТП одна із пішоходів, 18-річна жителька с. Українки померла у кареті швидкої допомоги, інша - місцева мешканка, була доставлена до реанімаційного відділення Малинського ТМО з тілесними ушкодженнями", - йдеться у повідомленні НП.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК. 

"За кермом автомобіля перебував 33-річний чоловік, житель м. Малина, який з місця події втік. Під час встановлення всіх обставин поліцейські знайшли чоловіка та доставили до відділення поліції. Його затримано відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину", - повідомили у поліції.

Затриманий до листопада 2015 року працював у міліції. Під час першочергового опитування він вказував, що за кермом транспортного засобу у момент ДТП перебувала його дружина.

Триває з’ясування всіх обставин події.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування