АТО: минулої доби бойовики 41 раз відкривали вогонь по позиціях ЗСУ

Середа, 13 липня 2016, 07:08

За минулу добу зафіксовано 41 випадок відкриття вогню, з них 19 на Донецькому, 18 на Маріупольському та 4 на Луганському напрямках.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку супротивник із 122-мм артилерії бив по позиціях ЗСУ у Миколаївці Другій, а 120-мм міномети застосував у Зайцевому, Авдіївці, Семигір’ї, Новоселівці та Новоселівці Другій.

По Новгородському та н.п. Дача окупанти стріляли з 82-мм мінометів. Крім цього, під вогнем 82-мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї опинилися українські позиції в Авдіївці.

На Маріупольському напрямку із заборонених Мінськими угодами 122-мм артилерії та 120-мм мінометів ворог обстріляв позиції сил АТО у Красногорівці. Міномети калібру 82 мм були застосовані у Гнутовому, а великокаліберні кулемети - у Широкиному. Також, по опорних пунктах ЗСУ у Мар’їнці вели вогонь ворожі снайпери.

На Луганщині позиції ЗС України в районі Станиці Луганської противник обстрілював з гранатометів та великокаліберних кулеметів, а поблизу Кримського вів несистематизований хаотичний вогонь.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...