Міністр Кутовий через суд заборонив агітувати однофамільцю

Четвер, 14 липня 2016, 17:40

Міністр аграрної політики Тарас Кутовий через суд домігся заборони кандидату в нардепи в окрузі №151 на Полтавщині Олександру Кутовому розповсюджувати передвиборну агітацію.

Про це у четвер повідомляє організація "Опора", що веде спостереження за підготовкою виборів, які мають відбутися 17 липня.

Вказується, що суд заборонив розповсюджувати передвиборну агітацію, оскільки вона ототожнюється з іменем міністра.

Як пише "Опора", Тарас Кутовий в 2012 та 2014 роках обирався народним депутатом саме в окрузі №151.

"Згідно з позовом Олександр Кутовий розповсюджував агітаційні матеріали, а саме відеоролик та листівки, використовуючи символіку ідентичну тій, що використовувалась Тарасом Кутовим під час власних виборчих кампаній", - пише "Опора".

 
Опора

"Крім цього, в агітаційних листівках Олександр Кутовий зазначав лише власне прізвище, що може вводити виборців в оману", - йдеться у повідомленні.

Вказується, що відповідно до позову, суд ухвалив рішення заборонити обласній державній телерадіокомпанії "Лтава", а також приватним, громадським та іншим телерадіоорганізаціям транслювати в ефірі відеоролик кандидата в народні депутати Олександра Кутового.

Крім цього, суд заборонив розміщення будь-яких агітаційних матеріалів, які можуть пов’язувати вказаного кандидата з Тарасом Кутовим. 

Як відомо, 17 липня пройдуть довибори до Верховної Ради у семи округах.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування